Lind Capital søger Student Software Developer

Lind Capital søger Student Software Developer

Lind Captial søger student software developer. Her er hvad de skriver:

Ønsker du at skabe cutting-edge løsninger for dine kolleger i samarbejde med vores dygtige softwareudviklere? Har du lyst til at arbejde i et udfordrende live-miljø, hvor der er penge på spil hver dag, og hvor vores IT er ligeså afgørende for vores forretning som vores handel? Så er du måske den nye studenterudvikler i vores IT-afdeling.LindCapital

Hos Lind Capital søger vi en nysgerrig og initiativrig studenterudvikler, som bliver en del af et aktivt team bestående af softwareudviklere og systemadministratorer. Dine opgaver vil være implementering, design og test af nye systemer samt vedligeholdelse og tilpasning af eksisterende med fokus på høj kvalitet, godt design og forretningsværdi. Du vil blandt andet skulle arbejde med følgende teknologier: C#, MSSQL, Big data storage systemer samt tilhørende store datamængder, high performance software arkitektur, TCP/IP kommunikation, unit testing, agile softwareudviklingsprocesser. Der er ingen deadlines og eksterne kunder; i stedet har vi fokus på udviklingen af komplekse software- og IT-løsninger af høj kvalitet, der skaber værdi.

Lind Capital er en uafhængig handelsvirksomhed, som handler på baggrund af egen kapital og egne handelsmodeller og IT-løsninger. Du bliver en del af en stærk vinderkultur med 30 fagligt kompetente kolleger, der i høj grad dyrker det sociale fællesskab.

Læs mere i følgende PDF:  Studenterudvikler 2016

Comments are closed.