DB2 certificering 2012

DB2 certificering 2012

Efter sidste års KÆMPE succes tilbyder Datalogisk Studenterforening igen i år, i sammenarbejde med IBM, de studerende fra datalogi og IT (samt studerede fra andre studier som har lyst) at certificere sig i DB2 Academic Associate Certification (Exam 302).

Certificeringen består af et kursus i DB2 som kører d. 4., 5. og 6. december fra kl. 16-22, samt en test (certificering) som bliver afholdt d.  6. fra kl. 20-22. Kurset bliver afholdt i DI-Nygaard-016 (Peter Bøgh Andersen Auditoriet).

Der vi blive serveret gratis mad alle 3 aftner samt kage og kaffe senere på aftenen.

Normalt koster det mange tusind kr. at få sådan et certifikat, men dette tilbud er gratis!

Hvem bruger DB2?
Det gør alle verdens banker, forsikringsselskaber, IT-firmaer, det offentlige, KMD, størstedelen af al verdens data ligger på mainframes, der har DB2 installeret. DB2 er markedsførende på mainframe med over 50% og har på distribuerede platforme over 20% market share.

Så det er rigtig godt at have på sit cv!

Der er et begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede i dag: her. (Deltagelse forudsætter at man har modtaget undervisning i SQL/DBMS på universitet niveau, f.eks. at man har gennemført kurset dDB)

Der kan læses mere om selve certifikatet her.

Læs om sidste års certificering her.

Comments are closed.